/ Gulliver/Getty Images
Елън Дедженерис „отваря нова глава“ със завръщането на своето токшоу от лятната почивка днес.

След бурни скандали и обвинения: Елън Дедженерис няма да напуска шоуто си

Водещата на токшоуто беше обвинена в създаването на „токсична работна среда“ на снимачната площадка на шоуто, но тя се извини за случилото се, настоявайки, че ще „поеме отговорност“ за всичко това.

В монолог в началото на шоуто си тя каза: „Както може би сте чували, това лято в нашето шоу имаше твърдения за токсична работна среда. И тогава имаше разследване. Научих, че тук са се случили неща, които никога не е трябвало да се случват.

Приемам това много сериозно и искам да кажа, че съжалявам за засегнатите хора. Знам, че съм в положение на привилегия и власт и осъзнавам, че с това идва и отговорността, затова поемам отговорност за това, което се случва в моето шоу.

Край на шоуто?! Елън Дедженерис иска да се оттегли след тежки обвинения

Това е „Шоуто на Елън Дедженерис. Аз съм Елън Дедженерис. Имахме много разговори през последните няколко седмици за шоуто, нашето работно място и какво искаме за в бъдеще. Направихме необходимите промени и днес отваряме нова глава".

Елън призна, че „е очаквала с нетърпение да каже това директно в ефир“, тъй като не е успяла поради COVID-19. Тя добави: „Добре дошли в сезон 18 на „Шоуто на Елън Дедженерис“.

Ако гледате, защото ме обичате, благодаря. Ако гледате, защото не ме обичате, сте добри дошли. Как беше лятото за всички вас? Добре? Моето беше страхотно. Супер яко. Толкова съм щастлива, че се върнах в студиото - има много неща, за които искам да говоря.“
БГНЕС