Елизабет Хърли е поредното доказателство, че възрастта не е от значение стига да се чувстваш добре в кожата си.

Красавицата отпразнува рожден ден. Тя навърши 55 г., и смело може да кажем, че изглежда чудесно. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
Звездата от "Шеметна сделка" публикува в Инстаграм горещи снимки. На кадрите се виждат уникалните ѝ форми. Каквото и да прави, за да изглежда по този начин, то със сигурност работи.
 
Тя позира в леопардов бански костюм - част от собствената ѝ марка Elizabeth Hurley Beach, върху който носи плажен халат с десен на паунови пера.

55-годишната красавица е родена в град Бейсингстоук, Хемпшир. 

Тя е второто от общо три деца. Баща ѝ е майор в Кралския армейски образователен корпус, а майка ѝ работи като учителка. Като малка Елизабет посещава училище Harriet Costello и мечтае да стане танцьорка, затова започва да взема уроци по класически балет.

В ранната си младост е била повлияна от пънк движението. Превръща се в истински бунтар, но успява да задържи добрите си резултати в училище. Тя от малка знае как да разпределя времето си за забавления и работа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love a one piece and this one is heavenly. On Special Offer til Tuesday 😘😘😘😘 #elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


Учила е в театралното и танцово училище London Studio Center, но е изключена през 1986 г., защото без предупреждение решава да замине за... гръцки остров.

Първата си филмова изява прави през 1987 г. в "Ария", а през 1988 г. се появява и по телевизията, след което следват множество роли на малкия екран.
Мечтите на Хърли я отвеждат в САЩ. Скоро след пристигането си, Хърли получава главна роля във филма "Пасажер 57". Кариерата на Елизабет потръгва, но в личния си живот... нещата са по-сложни.

След 13-годишна връзка, двамата с Хю Грант обявяват раздялата си. През 2002 г. Хърли ражда момче, което кръщава Деймиън. Баща на бебето е американският бизнесмен Стив Бинг, който в началото не признава детето, твърдейки, че с актрисата са имали съвсем кратка връзка. По-късно обаче е доказано, че детето е негово. Интересен факт е, че кръстник на Деймиън става не друг, а Хю Грант.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I was the Queen 😉#flashback #TheRoyals #totallycommittedtotrash

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on