Елизабет Хърли се омъжи
Елизабет Хърли се омъжи / netinfo
Актрисата и модел Елизабет Хърли се омъжи за индийския бизнесмен Арун Наяр, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Тайната церемония по сключването на брака се е състояла на 2 март в замъка Сюдли в Глостършир, Западна Англия, разкри таблоидът "Дейли мирър". На нея са присъствали единствено младоженците, две длъжностни лица и двама свидетели.

41-годишната Хърли и 42-годишният Наяр се готвят да отпразнуват с блясък брака си. Преди сватбената вечеря в Сюдли те ще бъдат благословени в църквата на замъка от преподобния Джон Партингтън.

На пищното тържество са поканени куп знаменитости. Сред тях са певецът Елтън Джон, модният дизайнер Донатела Версаче и футболната звезда Дейвид Бекъм.

Разположен в живописна хълмиста местност, средновековният замък, където бе сключен брачният съюз, е собственост на семейството на близкия приятел на Хърли и кръстник на 4-годишния й син Деймън Хенри Дент-Блокълхърст. Пред Сюдли е разпъната голяма шатра, където младоженците и техните гости ще отпразнуват сватбата далеч от очите на обществото и журналистите.

В магазините в района бяха разлепени афиши с благопожелания към съпрузите. Местните жители обаче не бяха поканени да се присъединят към празненствата.

Покана не получи и холивудската звезда Хю Грант, с когото Хърли имаше дълга връзка.

След сватбената вечеря в Сюдли младоженците ще отпътуват за Индия на петдневни тържества. Според "Дейли мирър" в родината на Наяр е предвидена традиционна индийска сватбена церемония. Тя ще се състои на 8 март в разкошен палат, твърди британският вестник.

Елизабет Хърли е лицето на американската козметична империя "Ести лаудeр" и представлява веригата магазини за висша мода "Монсун". Кариерата й на актриса е по-малко успешна, отбелязва Франс прес.

Хърли и Наяр са заедно от 2003 година. Преди това индийският бизнесмен, който също е известна личност, е бил женен за италианския модел Валентина Педрони.

Елизабет Хърли имаше 13-годишна връзка с Хю Грант, която приключи през 2000 г., след като британският актьор бе хванат с проститутка - и случката бе раздухана от медиите. Две години по-късно Хърли роди син от американския филмов продуцент Стивън Бинг. Тя започна да се среща с Наяр малко след това.