Интригите и скандалите няма да подминат съквартирантите
Седмичната мисия "Спаси Коледа" искрено забавлява Съквартирантите. Отборите на Елхичките и Снежковците се борят за победа във всяка една мисия, а Снежковците все още не подозират, че Елхичките изпълняват своята тайна мисия. Днес Big Brother е подготвил мисия "Познай песента", в която ще видим танцувалните умения на Съквартирантите, а в другата си задача за деня те ще трябва да поправят шейната на Дядо Коледа и то по възможно най-бързия начин.

Биг Брадър мисия
NOVA

Как се справиха Снежните човеци и дали и в тези задачи Big Brother помогна на Елхичките ще разберем довечера в 21:00 часа в ефира на NOVA.

Биг Брадър мисия
NOVA

Забавленията и закачките, обаче, в Къщата бързо се превръщат в интриги и скандали, които и днес няма да подминат съквартирантите. Напрежението между Никита и останалите изненадващо, но продължава да расте. Този път началото на скандала дойде от екстеншъните на Джулиана и прерасна в същинско буйство, част от което видяхме вчера по време на номинациите.

Джулиана
NOVA

Какво успя да извади Благо извън нерви и каква причина намериха Никита и Джулиана за поредния скандал ще видим тази вечер в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.