/ netinfo
Зрителите решиха шоуто да приключи и за Стоян Роянов ЯЯ
В понеделник вечерта Къщата на Big Brother напуснаха двама Съквартиранти, както и половинката на Емануела - Мартин. По волята на зрителите шоуто приключи за най-ексцентричния участник този сезон - Стоан Роянов ЯЯ. Напускането му зарадва Джулиана и Албена, но натъжи Гъмов, а Борислав не можеше да повярва.
 

Пред Ники Кънчев Стоян сподели, че е благодарен, че напуска и даде щита на SDI на Гъмов, като заяви, че го обича.

Влизането на Мартин в Къщата се оказа огромна жертва в очите на Емануела. Стана ясно, че двамата са били разделени за последните три месеца и появата му в шоуто изненада певицата, която заяви, че го обича и няма да се чувства добре, ако той напусне, а тя остане.

Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Биг Брадър направи последен опит на живо да накара Емануела да остане, но в и изповедалнята тя беше категорична. „Обичам тази игра, беше мечта да съм тук, но имам и личен живот, за мое съжаление напускам заради Мартин, който направи жертва, влизайки тук. Той в момента има нужда от мен и се отказа от нещо важно заради мен. Мисля, че това е най-правилното решение“, сподели певицата, напускайки Big Brother: Most Wanted по собствено желание.

Във вторник от 21:00 часа ще видим и поредната мисия в шоуто, която се казва „Любовни вълни“. В нея двойките ще трябва да минат тест за съвместимост. Кой е най-силният тандем и как ще се справят Златка и Благой и Никита и Борислав, ще разберем в Big Brother: Most Wanted, утре по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.