Екранизират живота на Никълъс Кейдж
Екранизират живота на Никълъс Кейдж / снимка: Dan Jackman/WENN.com, Reuters

Преди 12 години Никълъс Кейдж беше ограбен. Това щеше да е една по-скоро банална история, ако сред ограбените предмети не беше много рядък комикс, на който актьорът много държал.

Тази история скоро ще бъде разказана на голям екран, съобщават американски медии. Кейдж със сигурност още помни онзи ден, в който жилището му беше ограбено. Едно от най-ценните му съкровища, което попадна в ръцете на обирджиите, беше много рядък комикс от 1938 г.

През 2011 г. въпросният комикс се появи в сайта за електронна търговия eBay, като беше продаден на търг за 2,16 милиона долара, предава БГНЕС. Оригиналната история ще бъде разказана на голям екран от Томас Ленън и Робърт Гарант.

За съжаление обаче актьорът няма да играе във филма за собствения си живот или по-точно участието му все още не е потвърдено.

Лентата ще разказва историята на двама запалени почитатели на комиксите, готови на всичко, за да докопат комикса, притежаван от Никълъс Кейдж. Междувременно почитателите на Кейдж могат да го гледат във филма "Медальон", режисиран от Саймън Уест.