/ Facebook
Дъщеричката на актьора Наум Шопов и Теа Минкова навърши една годинка. Таткото на малката Амая пусна трогателен пост в профила си във Фейсбук.



"Днес, нашата сладка принцеса навършва първата си година. Искам да ви споделя една от най-личните си снимки. Това е откраднат момент от първия път, в който храня дъщеря си, Амая. Наистина не мога да повярвам кога мина това време.

 
 

Днес, нашата сладка принцеса навършва първата си година. Искам да ви споделя една от най-личните си снимки. Това е...

Posted by Naum Shopov / Наум Шопов on Saturday, 5 December 2020


Дали заради странната година, която 2020 беше, или защото хубавото винаги минава бързо. От близо месец с @teaminkova сме потънали в спомени. Решихме да прегледаме малко от заснетите кадри през годината, за да си я припомним и призовахме отново ревльото в мен", написа той.

Майката на Амая също пусна трогателен пост в Instagram. "Честит Рожден Ден, Амая! Какво да ти кажа.. Много щура година. За съжаление, виждаше усмивките на хората през маски, но на теб не ти пречеше, да ги раздаваш с всичките си 2,4,6,8 зъба! Няма да ти обяснявам, колко съм благодарна, че "ти си ни избрала" за твое семейство, защото е много спорно, кой кого избра - мечтаех си за будно и усмихнато момиченце - и ей го на.. Вече на една годинка ❤️ Доста житейски опит натрупа.. 100% от всички наши пътувания, 90% от всички наши излизания, 80% от ВСИЧКИ наши работни срещи. И ей така, изплъзна се тази година, в която ни превърна в семейство. От Теа и Наум, станахме родители. Обичам те детенце.. Вчера, днес, утре.. ЗАВИНАГИ!", написа тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea (@teaminkova)