/ NOVA
Не пропускайте телевизионната драма всеки делничен ден от 18 октомври
Популярният индийски сериал „Неразделни“ превзема следобедните часове на делничните дни от 18 октомври по NOVA. Силно наситената с емоции и действия премиерна драма разказва за две сестри и техния изпълнен с премеждия път в търсене на щастие и истинска любов. Зрителите ще имат възможността да проследят отблизо вълнуващата им история от понеделник до петък от 13.30 ч. по NOVA.

Сюжетът на „Неразделни“ се заплита около Манви и Дживика, които са свикнали с охолния живот в елитен квартал на Делхи. Всичко се променя за тях, когато губят родителите си и остават сами. Това принуждава двете сестри да заживеят в традиционно семейство от средната класа в Ришикеш и да се адаптират към новата действителност. Освен трудностите, с които се сблъскват заедно, остава и въпросът кой ще се грижи за чувствителната Манви, когато по-голямата ѝ сестра Дживика се омъжи и има свое собствено семейство. На фона на всички тези драматични събития, вълнуваща история за любов ще промени съдбата и на двете героини, които се влюбват в двамата братя Вирен и Вират.

В главните роли влизат Кристъл Д’Соуза, която добива популярност с ролята си на Вера в поредицата Kis Desh Mein Hai Meraa Dil, и Ниа Шарма, която е носителка на награда за най-добра актриса на Индийската телевизионна академия. В сериала участва и актьорът Кушал Тандон, който има номинация за най-добра екранна двойка от наградите Star Pariyaar Awards, заедно с Ниа Шарма.

Ще успеят ли двете сестри от елитния квартал на Делхи да свикнат с новия си живот и да намерят любовта? Ще остави ли Дживика настрана отговорностите към по-малката си сестра?

Не пропускайте да разберете в епизодите на премиерния сериал „Неразделни“ от 18 октомври по NOVA, всеки делничен ден от 13:30