/ Thinkstock/Getty Images
Новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, пише в. "Сънди експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания. Анкетата е обхванала 600 потребители - 300 мъже и 300 жени, на сайт за извънбрачни запознанства.
 
Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане

Съдейки по отговорите на "активните кръшкачи", червеното червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са убедителен признак, че жената слага рога на партньора си.
 
Ето кои две основни причини карат жените да изневеряват

И трите причини, които карат мъжете да изневеряват

Приятелката или съпругата пък може да е сигурна, че възлюбеният й се "заиграва" извън общото ложе, ако открие в гардероба му нов костюм.
 
Запитани какво се променя във външността им, когато изневеряват, 26% от кръшкачките отговарят, че на среща с любовника винаги носят червено червило, 17% залагат на предизвикателен колан с жартиери, а 15% - на обувки с високи токчета.
 
Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

За сравнение - преди среща с любовницата 21% от мъжете се "поливат" с одеколон, 18% се бръснат, 14% вадят официалните обувки, а 5% се сдобиват с нов костюм.
 
Защо мъжът и жената обичат различно и кой изневерява повече?

Проучването разкрива още, че внушителните 71% от жените и едва 31% от мъжете харчат повече пари, за да се издокарат за среща с любовниците си, отколкото заради настоящите си половинки.
БТА