/ iStock/Getty images
Вторник е и една зодия ще бъде по-открита и честна за чувствата си днес, докато друга може да очаква да бъде поставена под светлините на прожекторите.

Дневен хороскоп: Една зодия се чувства по-сигурна за бъдещето, а друга обмисля нов ход в кариерата

Прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина. Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, пише Mirror.

Eто какво може да донесе днес за вашия хороскоп - и какво можете да направите, за да сте подготвени:

Овен (21 март - 20 април)

Желанието ви да бъдете по-открити и честни за чувствата си води до повишени нива на близост в специална връзка. Чувствате, че можете да се доверите на някого повече, отколкото някога сте могли да го направите в миналото. Това ви дава повече увереност относно дългосрочните планове, които правите заедно.

Телец (21 април - 21 май)

Някои хора само говорят, а не действат. В дни като този обичате да си напомняте, че да позволявате на другите да прекарват безкрайни часове в разговори, без да вземат твърди решения или договорености, е само загуба на време и енергия. Ако някой не може да вземе решение, предложете ултиматум и се придържайте към него.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Въздържайте се да казвате каквото и да било, докато не се запознаете напълно с фактите, хората и ситуациите, с които се сблъсквате. Външният вид може да бъде измамен. Прибързаното стигане до погрешно заключение в напрегната ситуация само би влошило нещата.

Рак (22 юни - 23 юли)

Вашите грижовни инстинкти ще бъдат предизвикани от събитие в началото на деня. Някой ще се радва на вашата помощ и ще ви бъде благодарен за разбирането и чувствителността. Въпреки че ще бъдете изправени пред светлината на прожекторите, всъщност може да откриете, че се наслаждавате да сте в центъра на всичко това.

Лъв (24 юли - 23 август)

Тъй като толкова много неща се случват около вас, лесно се разсейвате. Има много неща, които искате да направите, но също така сте любопитни и се интересувате какво планират приятели и колеги. Може да е разочароващо да знаете, че ще отнеме известно време, преди наистина да започнете да виждате резултати.

Дева (24 август - 23 септември)

Няма значение дали решенията, които вземате, са свързани с вашата работа, приятелства, семейство или любовен живот, най-важното е да чувствате, че постъпвате правилно. Ето защо ще откажете да бъдете прибързани или принудени да дадете окончателен отговор.
 
Везни (24 септември - 23 октомври)
 
Уведомете хората, които ви очакват, че имате други неща за вършене днес. Няма да искате да разочаровате никого, но не можете да се клонирате. Имате да правите избор и ще ви е по-лесно да се обедините с някой, който иска същите неща като вас. С тяхна подкрепа можете да преместите планини.
 
Скорпион (24 октомври - 22 ноември)
 
След много активност и дискусии ще бъде облекчение да можете да се захванете с това, което искате да правите, без външни разсейвания. Забележки на старши колега ще ви зарадват. Ще бъде добре да знаете, че скорошните ви упорити усилия са оценени.
 
Стрелец (23 ноември - 21 декември)
 
Две области се нуждаят от вашето внимание. Единият е семеен проблем, който ще изисква бързо решение. Другото ще бъде социално събитие, което се планира. Рекламирането в сайт на социални медии ще генерира благоприятна публичност. Груповите дейности предлагат много интелектуална стимулация.
 
Козирог (22 декември - 20 януари)
 
Ще бъдат обсъдени нови методи и процедури. Бъдете готови да изоставите рутините, които вече не работят. Ще отнеме време да овладеете друга техника, но това ще бъде от полза в дългосрочен план. Спонтанна покупка ще ви достави удоволствие. Винаги сте имали око за изгодна сделка.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Нямате нищо против малко спокойствие и уединение, за да помислите за бъдещето. Новите интереси ще отнемат повече от времето ви и това е по избор, а не по задължение. Ще имате желание да развиете ума и въображението си.

Риби (20 февруари - 20 март)

Нужно ви е спокойствие. Не се вълнувайте твърде много от дребни проблеми, които лесно могат да бъдат разрешени. Възприемете невъзмутим подход и леката криза едва ли ще бъде проблем. Заемете се със задължения, които наскоро са останали встрани.