/ IStock
Този месец постигането на успех във финансовия сектор ще стане по-лесно за всички нас след 11 юли, пише Edna.bg. Това донякъде се дължи на планетата Меркурий, която на 11 юли премина в знак Лъв.

Разбира се, сред разнообразието от зодии, астролозите са идентифицирали няколко, които ще имат късмет в паричните въпроси малко повече от останалите.

Ето кои са те:

Телец

Телците през юли ще бъдат най-успешни, що се отнася до започване на нов бизнес. Те ще бъдат изпълнени с мотивация и желание да станат по-успешни. Периодът трябва да се използва максимално, за да се достигнат всички възможни висоти в кариерата. Ако Телецът отдавна иска да си намери нова работа, тогава е идеалният момент за целта. Освен това, ако някой е получил предложение за нова работа, може би си струва да се замисли сериозно за постъпване на ново място.

Дева

Девите ще бъдат изключително успешни в преговорите. Техният основен покровител в лицето на Меркурий ще бъде в доста добра позиция в Лъв, а преминаването му впоследствие в Дева ще предизвика прилив на финансов късмет. В края на месеца астролозите съветват представителите на тази зодия да работят максимално, особено ако това според тях трябва да ги отведе до победи и успехи.

Риби

Негативното настроение на планетите няма да се отрази по никакъв начин на Рибите. Това означава, че ще могат да се възползват от т. нар. индиректен късмет – когато всички наоколо имат проблем. Това, което трябва да направят Рибите, за да подобрят финансовото си състояние, е да следят какво се случва. Възможно е основните им конкуренти в бизнеса да загубят позиции по някаква причина. Това означава, че през юли представителите на този знак ще трябва да гледат в двете посоки и незабавно да реагират на подобни събития, като бъдат активни там, където други хора започват да губят.
Edna.bg