Ако списъкът с неуспехите ви на първа среща е по-дълъг от този на успехите ви, вероятно са ви казвали да понижите стандартите си повече пъти, отколкото можете да преброите. Но високите очаквания не са толкова лошо нещо - те просто означават, че знаете какво точно искате и ако трябва да обиколите целия свят, за да го намерите, така да бъде. Въпреки че всички трябва да не сме склонни да правим компромиси с това, което заслужаваме, има някои зодиакални знаци, които са известни с това, че имат по-високи стандарти от повечето, особено когато става въпрос за запознанства.

Според Мишел Бел, основател на астрологичното приложение Cosmic Fusion, тези три зодиакални знака не биха могли да понижат стандартите си, дори и да искат. Това е така, защото те са устроени така, че да се стремят към най-доброто и никога да не се задоволяват с по-малко, а и не се съмняват в стойността си. Разбира се, вроденото им желание за съвършенство може да повлияе на други аспекти от живота им, като кариера. Така че следващия път, когато някой ви каже, че стандартите ви са прекалено високи, можете да обвините за това рождената си карта - ако вашият знак е в този списък, информират от Bustle.

Дева

Независимо дали украсяват дома си или правят кардио тренировка, Девите дават всичко на 110%. Техният "прецизен характер" се дължи на управляващата планета Меркурий и в резултат на това постоянно вдигат летвата за себе си.

"Стремежът им към съвършенство е безмилостен и те са готови да положат много усилия, за да го постигнат", обяснява Бел.

Все пак не позволявайте на педантичните им личности да ви разубедят да излезете със земния знак. Девите са едни от най-големите късметлии в приложенията за запознанства, така че може би стандартите им не са толкова недостижими, колкото изглеждат.

Везни

Тъй като Везните могат да привлекат вниманието на почти всеки, те никога няма да се задоволят с по-малко, отколкото заслужават, защото знаят, че има някой, който ще им даде всичко, което искат, и дори повече.

"Везните ценят баланса и справедливостта, като търсят партньорства, които са толкова красиви отвътре, колкото и отвън", споделя Бел.

Всички ние трябва да приличаме повече на Везни.

Козирог

Според Бел козирозите са "подхранвани от амбиция и горещо желание за успех", поради което се стремят към най-доброто във всяка ситуация.

"Поставяйки си високи цели, те са известни със своята непоколебима решителност и силна работна етика", казва експертът по астрология.

"Със Сатурн като техен космически наставник те притежават дисциплината и упоритостта, за да превърнат мечтите си в реалност." Разбира се, един толкова мотивиран знак се нуждае от партньор, който да отговаря на нивото му, ето защо кардиналният знак е толкова съвместим с Девата. В края на краищата колегата от земния знак знае едно-две неща за високите стандарти.