Астролозите посочват кои от зодиакалните знаци имат уникални телепатични способности. Тези хора умеят много фино да усещат другите и буквално да четат мислите им.

Скорпион

Този знак на зодиака се характеризира с емпатия, а представителите му много фино усещат настроението дори на непознати. Понякога просто трябва да погледнат човек, за да разберат какво мисли и да си съставят собствено мнение за него, което винаги се оказва вярно. Скорпионите използват този ценен дар, за да манипулират хората.

Рак

Раците винаги разпознават кога някой иска да ги измами. Не се опитвайте да скриете лъжи от Рака, той бързо ще ви изобличи и доверието към вас ще бъде подкопано. Звездите казват, че представителите на тази зодия са отлични психолози.

Риби

Рибите винаги ще подкрепят любим човек в трудни моменти, те са изпълнени със състрадание, защото усещат добре емоционалния фон на другите. Прекалената мечтателност и липсата на концентрация пречат на Рибите да развият този талант.

Везни

Везните перфектно разчитат състоянието на близките си, визуализирайки техния образ в главите си. Този дар обаче почти не се разпростира върху външни лица. Хората, родени под този знак, чувстват силна връзка със семейството и приятелите.
Рамблер