Астролозите смятат, че звездите отдавна са предопределили бързото или по-бавното остаряване на представителите на знаците от зодиака. Ето кои остаряват по-бързо от останалите:

Стрелец

Стрелецът започва да изпитва апатия към всичко към 40-те си години. Представителите на знака водят активен начин на живот и не могат да седят на едно място. Липсата на емоции и нови впечатления стават основните причини за избледняването на младостта и жизнерадостта на Стрелеца.

Дева

Девите могат да изглеждат зашеметяващо дори на 50, но в сърцата си отдавна са пенсионери. Също като Стрелците, те бързо губят интерес към живота и са недоволни от всичко, което се случва.

Рак

Като деца Раците обичат да си играят на възрастни. Но това не им се отразява добре в зряла възраст. Представителите на тази зодия постоянно се оплакват, че плановете и мечтите им не се сбъдват,.

Риби

Рибите постоянно са недоволни от нещо. Те дори могат да се ядосат от дребните неща: времето, безвкусно кафе или студен чай. В тези случаи те дори могат да се обадят на приятелите си и да се оплачат.

Скорпион

Скорпионите са работохолици и заради това остаряват бързо. Работата не им позволява да се хранят правилно и да се грижат за себе си. Затова те са първите, които се сдобиват с бръчки, отоци и тъмни кръгове под очите.
Рамблер