/ iStock/Getty images
Понеделник е и една зодия започва да се чувства по-сигурна за бъдещето, докато друга обмисля нов ход в кариерата.

Дневен хороскоп: Какво очаква зодиите на фаталния петък 13-и

Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби - прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина.

Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, пише Mirror. Eто какво може да донесе днес вашият хороскоп и какво можете да направите, за да сте подготвени:

Овен (21 март - 20 април)

Вие сте емоционално нестабилни напоследък. Това затруднява вземането на решение за каквото и да било. Говоренето за това, което ви кара да се тревожите, ще ви насърчи да съставите планове. А това ви кара да се чувствате по-сигурни за бъдещето.

Телец (21 април - 21 май)

Официална среща или интервю ще ви остави напрегнати и малко несигурни. Вие преувеличавате казаното и неказаното в ума си и оценката ви за това как са се развили нещата може да е далеч от целта.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Сериозно обмисляте нов ход в кариерата. Първоначално ще смятате, че тази възможност е правилната за вас, но при по-нататъшно проучване няма голяма гъвкавост, пътуването до работното място ще бъде твърде дълго и предлаганите предимства няма да работят за вас.

Рак (22 юни - 23 юли)

Хората няма да ви оставят на мира. Дори когато те не са наоколо, постоянните текстови съобщения от вашето семейство и приятели ще нарушат концентрацията ви. Не получавате време за себе си. В допълнение към това някои скорошни късни вечери започват да оказват влияние върху здравето ви.

Лъв (24 юли - 23 август)

Повечето хора улесняват работата. Приемането на помощ ще ви помогне да свършите работата много по-бързо. Това също ще ви даде повече свободно време, за да започнете да се подготвяте за проект, за който сте развълнувани. Искате да го направите перфектно и това означава всичко да е планирано и организирано добре предварително.

Дева (24 август - 23 септември)

Дискусиите с духовен приятел ще предизвикат интерес към алтернативни форми на медицина. Независимо дали мислите за собственото си здраве или за здравето на роднина, разгледайте внимателно всичко, което може да е свързано, преди да продължите. Общуването с домашни любимци ще бъде терапевтично.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Нещо е толкова важно за вас, че ще сте решени да се грижите за собствените си интереси. Не сте егоисти, като искате да се погрижите за собствените си нужди. Не всички ще са доволни, но поне вие ще сте удовлетворени от резултатите.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Чувствате се принудени да се присъедините към плановете на други хора, дори когато нямате интерес да го правите. Работата с голям екип може да бъде изтощителна. Уморявате се да променяте собствените си методи, за да отговарят на други стилове и предпочитания.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Групово начинание не върви така, както е планирано. Някои хора не приемат отговорностите си сериозно. Не сте единственият, който се чувства разочарован. Изблик на ревност ще ви накара да преосмислите ангажиментите си.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Ако се чудите как ще успеете да вместите всичко, което възнамерявате да направите в деня - колкото по-рано започнете, толкова по-добре. След като започнете, ще бъдете доволни от напредъка си. Малко помощ от приятел или колега също ще бъде полезна.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Твърде много шум, твърде много изисквания и твърде много случващо се около вас ще ви затрудни да мислите трезво. Ще бъдете благодарни за известно време на себе си, за да съберете мислите си. Ако сте объркани от някаква правна бюрокрация, попитайте за фактите.

Риби (20 февруари - 20 март)

Идеята, която някой ви предлага да намерите нещо различно за свободното си време, е тази, която трябва да бъде преследвана активно. Няма да желаете да бъдете център на внимание, но изглежда имате информацията и знанията, от които другите хора се нуждаят.