Петък 13-и е и една зодия може да очаква конфликт на работното място, докато друга е решена да се справи с натрупаните задължения.

Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби - прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина, пише Mirror.

Най-абсурдните суеверия за петък 13-и

Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години. Eто какво може да донесе днес за вашия хороскоп - и какво можете да направите, за да сте подготвени:

Овен (21 март - 20 април)

Всички сте за нова ежедневна рутина, особено ако наскоро сте били затънали в коловоз. Наистина няма значение дали някой е против това, което правите, вие не се страхувате да се противопоставите на статуквото. Имате нужда от нещо ново, за което да се захванете и няма да отнеме много време, за да го намерите.

Телец (21 април - 21 май)

Съобщение, направено от вашия шеф, ще предизвика известен конфликт. Колега ще реши да връчи предизвестието си и това ще означава още повече промени. Уважавате някого за това, че е трябвало да направи труден избор и сега трябва да коригирате собствените си планове около това.

Близнаци (22 май - 21 юни)

След като онези, които наскоро се противопоставиха на вашите планове, видят успеха на настоящите ви усилия, те може да искат да знаят повече. Можете да убедите други, които са се забавили да се съгласят да се променят, да изпробват нови идеи чрез ентусиазирания начин, по който описвате нови опции и възможности.

Рак (22 юни - 23 юли)

Поради отлагането на плановете имате шанс да преосмислите участието си в някои области. Нов курс или дейност може да не ви се стори подходящ. Ще можете да спите много по-лесно през нощта, ако се оттеглите от тези мерки, докато можете. Не стойте там, където не сте щастливи.

Лъв (24 юли - 23 август)

Общите финанси може да са проблем, който ви кара да се карате с партньора си. Чувствате се виновни, че сте пренебрегнали някои отговорности. Това никога не е било умишлено и вие напълно възнамерявате да компенсирате това на другите днес. Решени сте да се справите с натрупаните задължения.

Дева (24 август - 23 септември)

Освен че разчитате на инстинктите си, вие ще разгледате всички факти. Усещате, че някой се опитва да ви накара да се съгласите с нещо, което той иска. Те може отчаяно да искат от вас да се съгласите с техните предложения, но трябва да вземете предвид и собствените си нужди.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Колкото по-насочени сте към бъдещето, толкова по-вероятно е да видите потенциала на предлаганите в момента възможности. Ще отнеме известно време, но неочаквано отваряне може да проправи пътя към възнаграждаващо бъдеще. Предстои да получите специално предизвикателство.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Ще има моменти, когато някои неща ще се променят почти с всяка секунда. Борбата за справяне с внезапни събития ще гарантира избягването на бъдещи проблеми. Ще можете да завържете разхлабените краища от миналото и да подтикнете нови планове, които правят бъдещето да изглежда по-ярко.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Една ваканция, която сега се урежда, ще бъде още по-забавна като част от група, отколкото като партньорство, както бе първоначално предвидено. Състезателните събития ще вървят добре. Млад колега ще се справи успешно с отговорности, които никога не е трябвало да оставят за тях.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Наградите ще бъдат значителни, ако желаете да положите усилия. Някой начело трябва да бъде насърчаван да признае усърдните усилия на всички. Нова програма за обучение може да бъде точно това, което е необходимо, за да добави интерес към живота ви.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Някой от семейството ще се окаже в центъра на странен инцидент. Реакцията ви ще бъде важна. Въпреки това не трябва да изразявате чувствата си в социалните мрежи. Вместо това споделете притесненията си в лични разговори.

Риби (20 февруари - 20 март)

Вие сте решени да постигнете напредък и въпреки това сега осъзнавате, че сте били заблудени по някакъв странен начин. Съветите, на които сте разчитали, няма да са били толкова надеждни, колкото сте мислили. Може никога да не разберете защо някой ви е подвел.