Даря Жукова чака дете от Абрамович
Даря Жукова чака дете от Абрамович / снимка: БГНЕС

Руският милиардер Роман Абрамович чака дете от приятелката си Даря Жукова, съобщава "Известия".

Слухове за съвместния живот на Абрамович, собственик на футболния клуб Челси, и Даря, биват бълвани непрекъснато, като често дори си противоречат. Говореше се, че 27-годишната красавица е напуснала Роман заради неизвестен по-млад мъж. Според други слухове пък въпросният мъж съвсем не е неизвестен, а бившият й любовник - руският тенисист Марат Сафин.

Така или иначе любовта на Роман, обсипващ Даша не само с ласки, но и с баснословни подаръци, изглежда най-сетне ще даде своите плодове. Пожелали анонимност близки до двойката са категорични: Даша е бременна в 6-я месец от 43-годишния милиардер.

Евентуална сватба между двамата се очаква да се превърне в едно от най-значимите светски събития в световен мащаб. От предишната си жена, която напусна тъкмо заради Жукова, Абрамович има 5 деца, уточнява БГНЕС.

Разводът с бившата стюардеса през октомври 2006 г. му струваше 155 млн. британски паунда - огромна сума, но не и за доскорошния губернатор на Чукотка, чието състояние се оценява на 19.5 млрд. долара.