Бранджелина се включват в тържествата за юбилея на британската кралица
Бранджелина се включват в тържествата за юбилея на британската кралица / снимка: Reuters, архив

Брад Пит и Анджелина Джоли ще участват в улично парти за Диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора.

Звездната двойка и шестте им деца в момента живеят във Великобритания, тъй като актрисата снима новия си филм Maleficent. Те си купили билети по 3 паунда за улично парти близо до дома им в Ричмънд послучай 60-годишнината от възкачването на кралица Елизабет Втора на трона.

"Брад и Анджелина знаят за тържествата. Изпратена им беше информация и те проявиха интерес", съобщи представител на организационния комитет на партито. "Брад и Анджелина обичат Англия и бяха приети много добре в Ричмънд. Те искат да се включат пълноценно в тържествата за юбилея. Децата са много развълнувани", допълни друг източник, цитиран от БГНЕС.

Събитието ще включва мач по крикет, футболен мач за децата, изрисуване на лица, състезание по приготвяне на торта и местните жители се надяват, че звездната двойка ще се включи в тях.

"Цялото събитие е до голяма степен ръководено от общността. Ще бъдем много щастливи, ако Брад и Анджелина дойдат. Като общност ще сме много доволни, ако се включат. Те не са единствените известни хора, които живеят тук", заяви организаторката Ема Гибънс.