Брад Пит поздрави Дженифър Анистън за годежа
Брад Пит поздрави Дженифър Анистън за годежа / снимка: Reuters, БГНЕС

Брад Пит е поздравил бившата си съпруга Дженифър Анистън за годежа й с актьора Джъстин Теру, съобщават американските таблоиди.

"Брад бързо се обади на Джен, за да й каже колко е щастлив за нея. Той попита на шега дали трябва "да си запази този ден" и двамата се смяха, но й каза съвсем сериозно, че наистина е много щастлив за нея и Джъстин. Пожела й късмет и й каза, че се надява да бъдат много щастливи заедно", разкрива източник, близък до Анистън и Теру.

Брад Пит също го очаква сватбена церемония съвсем скоро. Той и дългогодишната му приятелка Анджелина Джоли, с която започна връзка малко след като се раздели с Дженифър, ще се оженят в идните седмици във Франция. "Дженифър също пожела на Брад всичко най-хубаво за сватбата му", разкри източникът.

Анистън и Пит не си говорят често, но майка му Джейн може би ще бъде поканена на сватбата на Дженифър, тъй като двете останали приятелки след раздялата, отбелязва БГНЕС.

Брад Пит поздрави Дженифър Анистън за годежа
netinfo

Междувременно презокеанските таблоиди съобщиха, че Дженифър Анистън носи на ръката си пръстен с 8-каратов диамант. Диамантът бил във формата на правоъгълник, заострен от двете страни.

Актрисата прие предложението на Джъстин само година след началото на връзката им. Дългоочакваното "Да" звездата от "Приятели" казала в ресторант в Ню Йорк на 41-вия рожден ден на Теру. Това станало в петък, но новината беше официално съобщена от агент на актьора в неделя.

Представител на ресторанта заяви, че всички служители са силно развълнувани от предложението в тяхното заведение, но не биха коментирали, който и да било клиент.