Генчо и Звезделина са номинирани от Непобедимите
 Във втора номинационна битка за седмицата в “Игри на волята: България” се впуснаха Безстрашни и Супергерои. Състезателите от двете племена преминаха през трасе с множество препятствия, за да съберат части от тотем, разпръснати по Арената. Играта изискваше отлична координация между играчите, които вървяха през терена завързани един за друг. Безстрашните доказаха, че могат да се обединят и да действат като един, с което спечелиха знамето си обратно и запазиха племето си цяло.

Игри на волята

Супергероите започнаха с феноменален синхрон помежду си, но тяхната численост се оказа недостатък с напредването на играта. Те се поддадоха на напрежението и изгубиха баланс в препятствията, като дори не достигнаха до сглобяването на своя тотем. Супергероите предадоха плячкосаното знаме на своите противници и станаха второто номинирано племе за тази седмица.
 

Игри на волята


Предишната вечер водещата Ралица Паскалева приветства Непобедимите край огъня на племенния съвет. Червените определиха Генчо и Елица за родители на племето, в чиито взаимоотношения се коренят проблемите им. Елица разкри пред всички, че не намира положителни качества в Генчо, който, от своя страна, открои нейната женска злоба. В края на съвета най-много номинационни гласове събраха Звезделина и Генчо, които още утре ще се изправят един срещу друг в битка за спасение.
 

Игри на волята

След загубата на Супергероите, в Резиденцията започнаха заговори за предстоящия им съвет.

Виктория и Алекса единодушно достигнаха до извода, че Касим трябва да бъде номиниран на всяка цена. Виктория осъзна, че няма да успее отново да опази Цветан, ако не привлече Мани и Фейгин на своя страна.

Кого ще изпратят Супергероите в битка срещу Звезделина и Генчо? Ще успеят ли Виктория и Алекса да опазят Цветан? Ще гласуват ли всички за Касим? Кой ще се спаси и кои трима ще се изправят един срещу друг в елиминационен сблъсък? Двойна елиминация – утре вечер от 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.