/ Gulliver/Getty Images
Най-голямото съкровище: Доналд Тръмп често изтъква, че се гордее с децата си
Традиционно животът на първото семейство на Съединените американски щати е следен под лупа от медиите по цял свят. Пъстрата биография на Доналд Тръмп и свободното му поведение често са обект на критики и дебати. Бурният му живот е белязан с три брака, пет деца - най-голямата му гордост, както обича да споделя самият той, а вече се радва и на осем внука.

Красавицата и милиардерът: Любовната история на Мелания и Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Любопитно е, че именно децата на Тръмп станаха повод и за единствения комплимент от опонента му в президентската надпревара Хилъри Клинтън. В дебат между двамата претенденти за Белия дом Хилъри поздрави Доналд, че е "страхотен баща, отгледал страхотни деца".

От първия си брак с чехкинята Ивана Тръмп има три деца - Доналд, Иванка и Ерик. Втората му дъщеря - Тифани, е от брака му с Марла Мейпълс, а най-малкият му наследник - Барън Тръмп, е от настоящата му съпруга Мелания.
 

Gulliver/Getty Images


ГАЛЕРИЯ: Как порасна Барън - най-малкият син на Доналд Тръмп

Мелания описва сина си като спокойно момче. По думите й Барън не се притеснява от новата си роля и постоянното внимание на журналисти и фоторепортери към него.

Въпреки че около баща си е свикнал да е в центъра на вниманието, сега Барън има официални телохранители навсякъде със себе си - служители на държавна сигурност. Но хората с черни очила и радиопредаватели са неизменно до семейство Тръмп още преди то да стане първото семейство на Америка.
 

Най-известното дете в САЩ отпразнува рождения си ден

През юни м.г. майка и син официално се преместиха в Белия дом. След встъпването в длъжност на Тръмп те останаха да живеят в Ню Йорк, за да може момчето да завърши успешно учебната година. След това семейството вече се събра под покрива на Белия дом. От есента Барън продължи образованието си в частно училище в Мериленд.

Сега Барън Тръмп е първото момче, което живее в Белия дом от 60 години насам, когато синът на Джон Кенеди се нанася там като последния президентски наследник.
 

Gulliver/Getty Images


След като Тръмп беше избран за президент, едва 10-годишен Барън стана най-известното дете в Америка. Самата Мелания е признавала, че вижда сина си като "мини-Доналд" - обичал да командва и уволнява наред, споделя открито първата дама. И бърза да уточни с усмивка, че бързо след това гувернантки и домашни помощници биват "възстановени на работа".

Едно от задълженията, които синът на президента трябва да спазва, е да бъде винаги официален при изявите на баща си. Това обаче не е проблем, тъй като Барън Тръмп от 3-годишен ходи с костюми. Те, както и тези на баща му, са шити по поръчка от най-известните дизайнерски къщи.
 

Барън Тръмп спечели интернет с играта си с бебето Тиодор (ВИДЕО)

Сега Барън често попада в обектива на фотографите, които вървят по стъпките на първото семейство на САЩ. Името му не е преследвано от скандали, но той все още е само 12-годишен...

В Белия дом синът на Доналд Тръмп може да бъде посещаван от свои приятели, но това е свързано със седмици предварително планиране от страна на Сикрет сървис. Дъщерите на Обама - Малия и Саша, също често приемаха гости, а забавленията, които предлага Къщата на президента са много - кино салон, басейн, тенис корт, и рум сървиз по стаите.

Ако поиска, Барън може да има и домашен любимец.