Барън Тръмп спечели интернет с играта си с бебето Тиодор (ВИДЕО)
Барън Тръмп спечели интернет с играта си с бебето Тиодор (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Барън Тръмп си спечели симпатиите на интернет потребителите с поведението си в Белия дом, докато баща му подписваше декларации в качеството си на президент на САЩ.

Новото първо семейство на САЩ: Три брака, пет деца и осем внуци (СНИМКИ)

Видео, споделено хиляди пъти в социалните мрежи, показва как десетгодишният син на Доналд Тръмп забавлява своя племенник - синът на Иванка - Тиодор. Барън играе с най-малкото бебе в семейството, като прави смешни физиономии и криеше и показваше лицето си.

Най-малкият член на клана Тръмп се роди през март 2016 година. Раждането му бе обявено от щастливата майка в Twitter:

"Джаред (мъжът на Иванка Джаред Къшнър) и аз се чувстваме невероятно щастливи от спусната над нас Божия благодат. Обявяваме раждането на Тиодор Джеймс", написа Иванка.

Вижте повече за бебето Тиодор Джеймс тук

На Барън Тръмп напоследък не му е никак лесно. Синът на Доналд и Мелания Тръмп отнесе доста критики, след като татко му стана президент.

Сценаристката на вечерното шоу SNL Кейти Рич изпрати по време на церемонията по встъпване в длъжност на Доналд Тръмп като президент туит, в който пише, че Барън може да стане "първият в страната училищен стрелец на домашно обучение". Впоследствие тя премахна този коментар от акаунта си в Twitter.

Белият дом призова да бъде спазвана личната неприкосновеност на Барън Тръмп

Някои медии пък коментираха, че Барън вероятно страда от аутизъм, съдейки по незаинтересоваността му по време на церемонията.

След нападките Белият дом призова да бъде спазвана личната неприкосновеност на Барън. А Челси Клинтън, дъщерята на съперницата на Доналд Тръмп на президентските избори Хилари Клинтън, се обяви в защита на момчето, като заяви, че "Барън Тръмп заслужава, подобно на всички останали деца, възможността да бъде дете".