Името ѝ е синоним за класа, достойнство и талант. Тя е от онази рядка порода жени, които те респектират с присъствието си и на които можеш само да се възхищаваш. Зад гърба си има кариера на големия екран и на театралната сцена, на която може да се завиди, но най-важната ѝ роля в живота е тази на Цветана Манева - актрисата, която обичаме и на която се възхищаваме, пишат от Edna.bg.

Заедно с Невена Коканова и Катя Паскалева тя е в тройката големи дами на българското кино и театър. Част е от златното поколение на родното ни кино, което ни даде едни от най-хубавите български филми. В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON можете да откриете класиките "Дами канят", "Шведски крале" и "Басейнът" с нейно участие, както и по-новия "Далеч от брега".

Специалната видеотека на EON е мястото, където можете да си припомните някои от най-добрите роли на голямата ни актриса по възможно най-лесния и удобен за вас начин. 

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Днес ще ви запознаем с няколко не толкова известни факти за живота на Цветана Манева. Открийте ги в галерията:

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:

Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!
Edna.bg