/ ThinkStock/Getty Images
Температурите навън стремглаво тръгнаха нагоре, а това със сигурност ще разгорещи и любовните страсти. Време е за море, вълни, пясък в косите, а защо не и за едно незабравимо любовно преживяване с любимия човек.

Когато двама души са заедно от много време рутината навлиза и в спалнята им. Без значение дали я има, или просто обичате нестандартните неща, най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време.

Ако искате да изненадате половинката си с романтично и вълнуващо изживяване под открито небе, под звуците на вълните и крясъка на чайките, ето някои секс пози, които да опитате, когато се усамотите на плажа.

За мощен оргазъм: Най-трудната секс поза, която води дамите на седмото небе (СНИМКА)

1. Лотос

Двамата партньори са седнали на меката кърпа на плажа с лице един към друг. Тази поза е идеална за двойките, които искат да поддържат дълъг контакт с очи, докато се движат бавно и в синхрон.
2. Прави до скалата

Намерете си някое усамотено местенце и скала, на която тя да се облегне с лице към партньора, след което да увие единия крак около половинката си. Много е удобна, ако не желаете да лягате на пясъка.
 

| Indian Style

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on


3. Във водата

Ако много държите да правите секс на плажа, но се притеснявате, че някой може да ви види, водата е идеален вариант. Изчакайте всички да си тръгнат и се цопнете в морето. Мъжът може да държи половинката си за задните части и да проникне в нея, дори без да си махате банските. Само внимавайте да няма много вълни.

романтика секс любов море
ThinkStock/Getty Images

4. Лъжичка

Тази поза освен че е много дискретна, позволява голяма близост между партньорите. Ръцете на мъжа са свободни и той може да гушка силно половинката си и да обхожда цялото й тяло. За да сте по-сигурни, че любопитни очи няма да ви изненадат, можете да се завиете с тънко одеяло.
 

| Spoon

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on


5. Сърфистка

Той е легнал по гръб върху хавлията, а тя е върху него с подпрени на пясъка длани. Тази позиция дава възможност на нежната половинка да контролира и сърфира по свой усет и желание.

секс плаж любов
ThinkStock/Getty Images

И още горещи новини:

Какво издава за характера ви любимата ви секс поза?

Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса

Осем причини да правите секс всеки ден

Следвайте тези съвети и ще правите повече секс

Четири пози в секса, които жените не харесват

Най-опасните пози в секса

Сексманиаците сред звездите (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук