Той обеща пълна ревизия на финансите
Не може европейското бъдеще на България да бъде заложник на интереси във връзка с местни избори. Не допускам, че ГЕРБ-СДС ще подкрепят вота на недоверие.

Това каза депутатът Петър Куленски, който спечели изборите за кмет на Пазарджик от ПП-ДБ, в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS. "България има проевропейско правителство, което продължава към Шенген и еврозоната", бе категоричен той.

"Трябва да се проведе среща за обсъждане на проблемите в сглобката в следващите дни, защото този вакуум не може да продължи. Пред НС стоят важни закони, които трябва да бъдат приети, включително и бюджета", коментира той.

Петър Куленски след победата: Община Пазарджик е в тежко положение и има над 100 млн. задължения

"ГЕРБ са недоволни от изборните резултати на местните избори и това, че загубиха някои от големите градове и затова е тяхната реакция в момента", посочи Куленски.

"Необходимо е да се стигне до ротацията през март, заради важните въпроси, които стоят пред страната", допълни Куленски.

Политикът коментира вота на недоверие, по негови думи сегашната ситуация няма да е по-различна от предходния внесен вот. "Нямаме информацията защо се е стигнало до оставката на Мустафа Карадайъ", каза Куленски.

За победата на изборите за кмета на Пазарджик той каза, че гражданите носят истинската заслуга, тъй като искат промяна в посоката на развитие на града, както и да се сложи край на феодалното управление.

Куленски подчерта, че финансовото положение на Общината е много тежко и в момента продължават саботажите, за да бъде блокирана дейността на общинската администрация. Той обеща пълна ревизия на финансите.
nova.bg