/ ThinkStock/Getty Images
Младият спортист Иван Тодоров се нуждае от помощ, за да пребори за втори път рядката болест – остеосарком (онкологично заболяване на меките тъкани). Преди малко повече от година Иван претърпява серия тежки операции и химиотерапия и успява да се възстанови. Миналата седмица обаче контролните прегледи показват, че има рецидив. Сега младият баща отново се нуждае от финансова подкрепа, за да се подложи на животоспасяващи операции и терапии. Те ще струват най-малко 70 000 евро, които са непосилни за семейството на Иван.

Доброволци събират пластмасови бутилки в помощ на болницата в Лом (ВИДЕО)

В края на 2018 г. много хора се включиха в кампанията в помощ на мъжа. Сред тях беше и гимнастичката Катрин Тасева, която продаде най-голямото си отличие и бухалките, с които печели първо място на Световната купа. Получените пари Катрин дари за лечението на Иван.„За последната една година преминах през операция на крака, която сама по себе си може да се определи само с една дума - ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, чистене на белите дробове (веднъж двустранно и веднъж едностранно), изкарах 4-месечен курс на химиотерапия, които мога да определя само като КОШМАР... И стигнах дотам, че сега отново трябва да се върна отначало и да продължа тази битка”, написа Иван в профила си във Фейсбук.

Ако искате да помогнете на младия мъж отново да пребори коварната болест, можете да дарите средства чрез PayPal - https://www.paypal.com/paypalme2/ivantodorovv или по следната банкова сметка:

Централна кооперативна банка
IBAN: BG86CECB979010B6433100
Титуляр: Иван Венциславов Тодоров
NOVA