"Еврозоната е капан, от който няма изход", смята лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов
Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000 страници. Това, което ще постигнем е, че наесен ще има референдум заедно с местните избори. Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Костадинов посочи, че влизането в Еврозоната е "капан, от който няма изход".
 

Възраждане референдум
БТА


“Унищожаването на българския лев ще доведе до унищожаване на спестяванията на българските граждани, до обезценяване на доходите и спестяванията, и ще ликвидира последния останал елемент на независима България - финансовата независимост на нашата страна”, каза той.
 

Възраждане референдум
БТА


Лидерът на "Възраждане" предполага, че ще има "атака и доноси срещу референдума на партията от страна на “Демократична България”.

Депутат от ДБ пита образователния министър за агитацията на „Възраждане” в училище


"Отиваме на нови избори" - така Костадинов коментира днешното изявление на коалицията ПП-ДБ да не подкрепи кабинет на ГЕРБ-СДС.

"Ако ни бъде връчен третият мандат, имаме готов състав на кабинет и ще го представим за гласуване в Народното събрание", допълни лидерът на формацията. “Възраждане” ще търси подкрепа от всички партии на база на тяхната платформа и цел, но едва ли ще я получи, защото другите партии имали "различни цивилизационни виждания".
БГНЕС