Убиха германец на плажа в Бургас
Убиха германец на плажа в Бургас / DarikNews.bg, архив
Убиха германец на плажа в Бургас
56094
Убиха германец на плажа в Бургас
  • Убиха германец на плажа в Бургас

Труп на мъж, намушкан много пъти с нож, беше открит на крайбрежната алея в Морската градина на Бургас. Установена е самоличността на убития - 48-годишен курортист от Германия.

Около 3.00 ч. след полунощ патрул от Пето районно управление на полицията е открил трупа на мъжа. Той се намирал между заведенията „Тропикана" и „Морски бриз", които са на пясъчната ивица, под Пантеона в Морската градина.

Още двама приятели са били в компанията на убития германски турист. Тримата се лекували от алкохолизъм в своята родина преди години

Жертвата, чието име полицията все още пази в тайна, заедно с още двама свои приятели, мъж и жена, отседнал на квартира в центъра на Бургас. Изяснено е, че тримата се познават отдавна, от Германия, където заедно посещавали клиника за лечение от алкохолизъм. Все още се уточнява кога те са напуснали заведението, до което е открит трупа на туриста.

Аутопсията показала, че неговата смърт е настъпила след обилна кръвозагуба от множеството нанесени порезни и прободни рани. Тежките удари в корема, тялото, врата и главата, са нанесени с нож, който е открит и иззет като веществено доказателство. Все още не може да се каже със сигурност дали и кой от другите двама е извършил убийството.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция” под прякото ръководство на Бургаската окръжна прокуратура.

Други новини от Бургас