/ МВР
Съвместните действия на полицията и прокуратурата на територията на областта продължават
Специализираната операция на служителите от ОД на МВР-Видин и колегите им от районното управление в града, осъществена под надзора на Окръжна прокуратура-Видин, е проведена на 4 август, съобщиха от полицията.

МВР

Извършено претърсване в частен имот в село Жеглица, обитаван от 40-годишен. Там криминалистите открили и иззели 0.800 кг нарязан на ситно тютюн и 28 880 къса цигари без бандерол.

Към 21.55 часа в село Цар Симеоново, униформени спрели за проверка лек автомобил с видинска регистрация, управляван от 18-годишен младеж и спътнички - две млади видинчанки.

Спецакция във Велико Търново: Иззеха голямо количество марихуана, амфетамин и екстази (СНИМКИ)

В хода на проверката едната от тях - 22-годишна, изхвърлила две пакетчета извън автомобила, а при обиск от двете  е иззето бяло прахообразно вещество с общо тегло 30 грама, реагирало на кокаин при полевия наркотест.

МВР

При последвало претърсване в багажника на превозното средство криминалистите открили полиетиленов плик с 1 кг амфетамин при полевия наркотест. 22-годишната е задържана и приведена в полицейския арест за срок до 24 часа.

МВР

В хода на операцията през вчерашния ден полицаите проверили 115 лица (20 от тях криминален контингент) и 25 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 23 акта, седем фиша и 10 протокола за предупреждение.

Съвместните действия на полицията и прокуратурата на територията на област Видин продължават.