Синини и следи от забит молив в челото. Родители сигнализираха, че шестгодишните им деца са тормозени от две момчета - близнаци, на същата възраст в детската градина, която посещават. Снимки показват синини по ръцете, гърба и следи от забит молив в челото. Много от децата са били душени от момчетата, твърдят още родителите, пише NOVA.

„Разбрах, че един от близнаците е хванал дъщеря ми за гушата. Опитал се е да я удуши”, обясни родител на пострадало дете.

„Синът ми стои на една масичка с един от близнаците, който забива молив малко над окото му. Искрено се притеснявам за всички деца, защото агресията ескалира”, каза майка на друго дете.

Жена нападна с удари служителка в детска градина в Разлог

Родителите обясняват, че близнаците са преместени от друга детска градина. Писали са множество жалби и сега очакват реакция от институциите.

Директорката на детската градина обясни, че в момента текат проверки. От своя страна тя посочи, че след подаден сигнал е назначен помощник на учителя в групата, а психолог работи постоянно с децата.

Децата не са на ресурсно подпомагане. Наистина са с поведенчески проблеми. С тях към момента работи логопед. Аз нямам правомощията да ги изключа от градината”, добави Медарова.
NOVA