ремонт на АМ Хемус
ремонт на АМ Хемус / АПИ
Продължават текущите ремонтни дейности на автомагистрала „Хемус“. Това обявиха от Агенция "Пътна Инфрастуктура" и разпространиха подробности за ремонтите и снимки от ремонтираните участъци.

ремонт на АМ Хемус
АПИ

През тази седмица се изпълняват асфалтови работи на пътна настилка от 19-ти до 23-ти км в платното за Варна. При 59-ти км в посока Варна се почиства растителността край пътя и в средната разделителна ивица.  

ремонт на АМ Хемус
АПИ

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация, апелират от АПИ.

ремонт на АМ Хемус
АПИ

 С монтирането на ограничителните системи /мантинели/ и полагането на хоризонтална маркировка завърши ремонтът на 7,1 км участък от път II-52 Нов град –  Свищов – Никопол в област Велико Търново. Ремонтът на пътя започна през 2020 г., а строителните дейности завършиха в началото на лятото на 2022 г., пишат още от пътната агенция. 

ремонт на АМ Хемус
АПИ

Подменени са мантинелите в ремонтирания участък от път I-2 Слънчево – Варна. Обновена е хоризонталната маркировка на път I-9 Варна – Бургас в отсечките Златни пясъци – Варна и от кв. „Аспарухово“ до отбивката за с. Бенковски, отчитат още от агенцията.