/ Снимка: Дарик, архив
Шестима души са пострадали при масово сбиване в село Старосел. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.
 
Около 3.00 ч. в полицията в Хисаря е постъпил сигнал за масов бой. Незабавно натам бил насочен екип на районното управление, който предприел действия за прекратяване на физическата саморазправа, възникнала между домакините и техни гости.
 
Масово меле на ромска сватба в Смолян, четирима са задържани

При последвалата проверка е установено, че от 21.00 ч. вечерта е започнало голямо семейно тържество, към което се присъединили няколко мъже от друга фамилия и в ранните часове на днешния ден, под въздействие на употребения алкохол, предизвикали конфликта.
 
В резултат на сбиването са нанесени материални щети по къщата. Медицинска помощ е оказана на ползвателите ѝ - 62-годишни мъж и жена, както и на техен 26-годишен родственик. С наранявания са и тримата инициатори, на 23, 26 и 32 години, които са задържани с полицейска заповед.

Бой в плевенско село заради забележка за силна музика (ВИДЕО)

По случая е образувано досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават под наблюдение на районната прокуратура. Обстановката в селото е спокойна, осигурено е полицейско присъствие до пълното възстановяване на обществения ред.
Агенция Фокус