/ netinfo
Убийство на софийски бизнесмен край Нареченски бани. Тялото му е било открито с много прорезни рани в микроязовир по пътя за Пампорово, съобщава NOVA. Задържани за убийството са съдружникът на жертвата, както и неговият син.

Те имали крайпътно заведение и се предполага, че са имали конфликт за пари. Преди убийството съдружниците се скарали, стигнало се и до бой.

Труп на мъж е открит край Нареченски бани. По случая има задържан, каза за Фокус директорът на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков. По информация на „24 часа” трупът е открит снощи. Повече подробности ще бъдат оповестени в сряда в 11.00 часа, когато ще бъде даден брифинг.
 
От сутринта разследващи полицаи са в село Нареченски бани, каза кметът на селото Васил Куртев. „Не познавам убития, не съм го виждал друг път, знам само, че имал съдружие с хора, които държат под наем заведение тук”, добави той. Според кмета полицаите са търсили тялото в реката, а не в язовир.
 
Убийството не е станало днес. Мисля, че не е и от снощи“, добави той. Куртев каза още, че има задържани, но те не са местни хора. „Всичко е в начална фаза, полицията знае най-добре“, добави той.