/ БГНЕС
Нинова с козичките напомняла на Борисов за Меркел с мигрантите
98290
Нинова с козичките напомняла на Борисов за Меркел с мигрантите
  • Нинова с козичките напомняла на Борисов за Меркел с мигрантите
Към днешна дата България е единствената държава в Европейския съюз, която се е справила с мигрантите и дори е давана за пример. Това заяви пред Народното събрание премиерът Бойко Борисов.

БСП с нови критики към правителството заради скандала с чумата по животните
 
"Има един безспорен факт, че към днешна дата България е единствената страна в ЕС, която се е справила с мигрантите, има почти нулев натиск и е давана за пример. И едните, и другите са имали вина, когато са били неподготвени и то затова се казва "мигрантите в криза", затова се казва "мигрантска вълна". Това неслучайно разцепи Европа, никой не е бил подготвен, това е и нашето оправдание за тези години на различни видове управление", каза Борисов.

Борисов и Нинова кръстосаха шпаги за мигрантите
 
Министър-председателят заяви, че Корнелия Нинова удивително му напомня на канцлера Ангела Меркел: "Със същите трикове я вкараха нея в тази процедура, както Вас с козичките - много мощна хибридна атака. Ако си спомняте, даваха Средиземно море, трупове, издавени хора, едно удавено малко детенце на брега, медиите хванаха канцлера Меркел и тя каза: "Трябва да ви спасим, идвайте!" По същия начин Вашите депутати Ви заведоха в едно село, където има карантина, чума, вие да галите козичката. Много умилително, много хубаво, човешко! Аз понеже обичам много животните, ви завидях, че отидохте и им се порадвахте. Аз бих направил същото. Просто искам да Ви кажа, че ситуацията, в която тя изпадна тогава, съм сигурен, че до ден днешен няма друго, което така да я съсипва и политически от това едно изречение".
 

Няма да ви оставя на мира, докато някой не ми отговори защо на заповедта,която ми връчихте и държа в ръцете си пише, че...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 15 юли 2018 г.