"Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом, за стабилно управление, което да отвори мощен социално-икономически щит пред кризата, за повишаване на доходите, за развитие на икономиката, което да гарантира просперитет на България. Нека хората да знаят, че в тези трудни кризи, няма да бъдат изоставени, че държавата ще бъде до тях, ще бъде партньор и ще помогне", това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни своя вот. 

Корнелия Нинова
БТА

"Законът да е еднакъв за всички, да няма богопомазани, да се прилага еднакво за всичко, да има справедливост", обяви Нинова като приоритет. 

"Да, очаквам БСП да сме в следващото управление. Без силна социална партия, в тези трудни моменти, няма да е лесно", категорична бе Нинова на въпрос дали очаква БСП да са част от управлението в следващото 48-о Народно събрание. 

"Многократно сме заявявали, че с ГЕРБ и ДПС не можем да правим мнозинство, нека видим резултатите на останалите днес", добави Нинова и обяви, че партията има десет мерки за първите 100 дни за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите. 

Корнелия Нинова
БТА

Лидерът на БСП Корнелия Нинова упражни правото си на глас в избирателна секция 48 в 25 ОУ „Д-р Петър Берон“ на ул. „Балканджи Йово“ №22 в район „Красно село“ в София.