Шампионът "Лудогорец" излезе с позиция след "разгорещилите се теми" в българския футбол в последните дни.

"Лудогорец" призна, че е "вкаран в изкуствен скандал, в който даже е замесен и спортният директор на клуба - Георги Караманджуков", предава Gong.bg.

Прилагаме становището на "орлите" без редакторска намеса:

Каква поредна футболна драма се разрази в България през последните дни!!! И тя нямаше да е пълна, ако не беше замесен Хегемонът, сиреч Лудогорец. И пак традиционната „изящна“ словесност в декларацията на исполина от офисите до столичния КАТ.

С две думи от идването си в Борисовата градина нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил. Да се чуди човек как в толкова малък човек се таи толкова злоба.

 
 

Позиция на ПФК Лудогорец Каква поредна футболна драма се разрази в България през последните дни!!! И тя нямаше да е...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Friday, 5 March 2021


Явно драмата с ощипаната мома се изтърка и сега пак е наред злобата да се насочи към традиционния враг - "Лудогорец".

Нищо ново под слънцето.Сега ни вкарват в изкуствен скандал, че намесват и спортния ни директор Георги Караманджуков. Е, тук сбъркаха адреса. Нашият колега си върши прекрасно работата и няма нужда от нови предизвикателства. Скоро очакваме да го обвинят за продажбата на Али Соу и Валентин Антов.

Още по темата:

Левски поиска конгрес

Берое се присъедини към вълната и скочи на съдиите

Кой ще е председател на съдийската комисия? Очевидно този, който иска коалицията на столичните грандове. Ние от дълбоката провинция наблюдаваме, колко дълго ще издържи тази извратена любов между сини и червени. 

Кой ще е новият президент на БФС? Пак ще кажат столичните грандове. Ние от дълбоката провинция сме убедени, че като се смени властта във федерацията грандовете автоматично ще заиграят по-бързо, по-технично, по-атакуващо, по-ефективно и по-красиво.

Въобще ще настъпи футболният рай, в който ЦСКА и Левски ще бият Лудогорец, където го хванат. Даже прогнозираме остър инвеститорски апетит за построяване на стадиони и бази.

П.П. Само ви молим за хапчета и прахчета да не коментирате. Нашите хапчета спасяват животи. Ние не разбираме от захар, китайски коли и обществени поръчки и затова си мълчим.
Gong.bg