Костов: Добрата политика не са чешмичките, Цанков камък и лотовете на магистралите
Костов: Добрата политика не са чешмичките, Цанков камък и лотовете на магистралите / снимки: Sofia Photo Agency, Надя Коцева
Костов: Добрата политика не са чешмичките, Цанков камък и лотовете на магистралите
54850
Костов: Добрата политика не са чешмичките, Цанков камък и лотовете на магистралите
  • Костов: Добрата политика не са чешмичките, Цанков камък и лотовете на магистралите

Демократи за силна България трябва да започне самостоятелна подготовка за явяване на парламентарните избори през 2013 г., но и да остане отворена към личности, партии и организации, които споделят политическите й принципи. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов при откриването на Деветото национално събрание на партията.

Иван Костов обяви намеренията на националното ръководство да превърне ДСБ в конструктивна опозиция, която отрича вредните политики на сегашните управляващи. Ръководството на ДСБ предлага нова платформа на модерната десница, която поставя отделния човек в центъра на политиката.

Лидерът на ДСБ припомни, че причината за разпадането на Синята коалиция и невъзможното й явяване на следващите парламентарни избори трябва да се търси в СДС, а не в тъмносините.

„Ние не можем да бъдем упрекнат, че разбиваме десните избиратели, че не сме проявили конструктивност и готовност за компромис. Поставям на дебат въпроса какво трябва да бъде нашето отношение към новопоявяващите се партии с претенции към доверието на десните избиратели, към службогонците от десницата. Ще си позволя само да напомня, че НДСВ се рекламираше като по-доброто СДС. Нека недопускане сега други да се рекламират като по-доброто ДСБ. Защото не е вярно”, обърна се Костов.

Платформата за модерна десница цели благосъстоянието на човека, защитата на образованието и здравето на хората, заяви Иван Костов при представянето й. „Добрата политика не са чешмичките, Цанков камък и лотовете на магистралите. Ние поставяме като ключ и политически критерии за успешно управление българинът да има качество на живот на средния европеец. Това е възможно само с изпреварващото икономическо развитие и бързорастяща конкурентоспособност”, заяви още Иван Костов.

Костов Добрата политика не са чешмичките Цанков камък и лотовете на магистралите
netinfo