Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева посетиха традиционните нестинарски игри в странджанското село Българи на 3 юни. Визитата им предизвика истински фурор сред гостите, сред които бе и красива бразилска туристка, която се снима с държавния глава, без да подозира кой е той.

Бразилска туристка към президента Радев: Кой сте Вие? Защо сте важен? (ВИДЕО)

В непринуден разговор между двамата тя поиска от Радев да разбере защо е толкова важен и защо хората се снимат с него.

"Не. Не съм толкова важен. Само колкото всеки друг българин тук", отговори й държавният глава. След като бразилката продължи да настоява за отговор, Радев призна, че е президентът на страната. "Не, невъзможно!", възкликна изненадано туристката.

Видеото с бразилката туристка обиколи всички медии, но „Господари на ефира“ уловиха и друг акцент от тази непринудена среща – реакцията на първата дама Десислава Радева. През цялото време тя с усмивка следи диалога, но все пак не пропусна да покаже, че президентът между другото не е сам, а е с нея, хващайки ги го нежно за ръка. Вижте видеото на "Господари на ефира" тук.

Селфи-то на Обама, Камерън и Торнинг-Шмит взриви интернет

В подобна ситуация преди години попадна и бившият американски президент Барак Обама. По време на погребението на Нелсън Мандела Обама беше забелязан да разговаря оживено с ослепителната блондинка премиер на Дания Хеле Торнинг-Шмит, а също й да се снима с нея. Снимки заснеха реакцията на съпругата му Мишел, която реагирала доста остро на това и дори се намести на стола между тях двамата.