Издигнаха кандидатурата на кмета Цонев за втори мандат
Издигнаха кандидатурата на кмета Цонев за втори мандат / netinfo

„Амбицията ми е да превърна Каварна в първия български град изцяло реконструиран в инфраструктурно отношение – с обновени канализации, водопроводи и асфалтирани улици” – това заяви кметът на крайморската община Цонко Цонев при официалното издигане на кандидатурата му за втори кметски мандат.

За да дадат подкрепа на Цонев в предстоящата предизборна надпревара в Каварна дойдоха историкът проф.Божидар Димитров, арабистът Киряк Цонев, председателят на ВМРО Александър Каракачанов, актьорите Малин Кръстев и Стефан Мавродиев, музикантите от Б.Т.Р., Мариана Попова и Веселин Маринов, футболните деятели Иван Славков, Иван Вуцов и Пламен Марков.

Мой приоритет и за в бъдеще ще бъде развитието на културата, образованието, спорта и изграждането на инфраструктурата в Каварна – обеща Цонев. Той заяви, че по време на предизборната си кампания ще обяви бойкот на културните мероприятия, за да покаже, че за културата се мисли през целия мандат, а не само преди избори.

Първия си кметски мандат Цонко Цонев спечели като независим кандидат, подкрепен от НДСВ и БСДП. Сега подкрепата си за каварненския градоначалник обявиха от ГЕРБ, НДСВ, ВМРО и Евророма.