Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов / БГНЕС
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов каза, че на всички местни структури е възложено да се направи проверка по отношение на назначенията, за да не се използват те опонентите като аргумент. Цветанов каза това по повод информация на БСП за роднински назначения в Габрово, предаде „Фокус“.
 
БСП: Габрово се управлява "от батко и братко". ГЕРБ: Лъжи, претоплят стари манджи

„Ако има роднински назначения някъде
, които са с някакво въздействие и е нарушен законът, те трябва да бъдат изчистени“, заяви Цветанов. Според него такива аргументи не могат да дадат управление.
 
Борисов след „Кумгейт”: Дъщеря ми стои без работа заради мен

 „Управлението го дават гражданите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов точно преди 6 месеца“, посочи Цветан Цветанов. „Направете си изводите къде са БСП, защо го правят и защо е тази изнервеност от тяхна страна“, коментира той.
 
Елена Йончева: Даваме "Кумгейт" на прокурор

Томислав Дончев не назначава в община Габрово. Сигурно трябва да се обади на брат си и да каже, понеже съм еди си какъв, трябва да напуснеш, това предлагат от БСП“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ. „Ако бъде доказано, че има конфликт на интереси, ще вземем отношение. Не е необходимо някой друг да ни го казва“, заяви той.
 
Парламентът реши: Делян Добрев остава депутат

БСП искат да ни вкарат в спирала, да ни отклонят от акцента, който има държавата - Европейско председателство, среща на Борисов с балканските лидери, Западните Балкани стават приоритет“, уточни Цветан Цветанов.