Двойно убийство в крумовградско село
Двойно убийство в крумовградско село / netinfo

Двойно убийство бе извършено в крумовградското село Гулия. В полицейското управление в Крумовград е подаден сигнал, че в Центъра за спешна помощ са били транспортирани телата на двама местни жители – на 34 и 42 години.

По-възрастният бил разстрелян близо до кметството в селото, а по-младият се самопрострелял в собствения си гараж. Дежурната оперативна група от криминалисти е установила, че изстрелите са произведени от законно притежавана ловна пушка. Жертвата е пронизана с куршум в гърдите, а извършителят се е прострелял в шията.

Причините за престъплението, завършило с два трупа, са в процес на изясняване. По първоначални данни двамата мъже почти през целия ден до фаталните изстрели поливали заедно нивите си, а след това ремонтирали автомобил.

Засега не е ясно какво е накарало 34-годишният мъж да излезе надвечер въоръжен от дома си, да намери своя съселянин и да го простреля. Веднага след като чули изстрела, живеещи наблизо са се озовали на мястото на инцидента. Малко по-късно проехтял и вторият изстрел, с който притежателят на пушката сложил край на живота си.

Други новини от Кърджали