Част от екипа на "Откраднат живот" обяви, че никога не са ставали свидетели на побой над актрисата Диана Димитрова по време на снимките на сериала.

30 души изпратиха до медиите своето официално съобщение: 

Като част от екипа на сериала "Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното: 

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали.

Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт. 

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя. 

С уважение:

Маргарита Анева- счетоводител

Ивон Васева – асистент масовка

Мартин Пеев - трети асистент режисьор

Красимира Карачорова - скриптър

Елис Вели – гардеробиер

Иван Колев- изпълнителен продуцент

Евдокия Петкова - втори асистент режисьор

Радослав Манчев - главен грип

Поли Венкова- художник продукция

Ирена Дойчева - гардеробиер

Велина Павлова-художник костюми

Мариела Стоева - асистент костюми

Димитър Димитров - режисьор

Николай Кубадинов - гардеробиер

Мариета Спасова – асистент художник костюми

Владимир Ковачев - гардеробиер

Борис Славков- оператор

Добри Христосков- буум оператор

Дилян Иванов- втори асистент камера

Росица Герасимова – грим и прически

Ива Денчева - грим и прически

Юрий Цолов - звукорежисьор

Катерина Савова- грим и прически

Румен Дойчинов – втори асистент камера

Янко Такев - главен организатор

Александър Христов- изпълнителен продуцент

Светлозар Петров - реквизитор

Даниел Емарт –  сет дресър

Здравко Василев - реквизитор

Татяна Петкова - втори асистент режисьор

Александра Боишина - втори асистент режисьор


Миналата година актрисата Диана Димитрова се оплака в социалните мрежи, че преди години е станала жертва на насилие. Тя публикува и свои снимки с насинено око. Прокуратурата обаче отказа да разследва случая. 

Диана Димитрова с нови снимки: Това е грайферът на обувката от ритника, който получих в главата
 

В постановлението на Софийска районна прокуратура за първи път се посочи името на актьора Юлиан Вергов. Според прокуратурата няма достатъчно доказателства за извършено престъпление.

Юлиан Вергов разкри, че с Диана Димитрова са се запознали на снимките на сериала. "Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала", разказва Вергов. Причината били гласови и текстови съобщения от колежката му, които той видял в телефона на дъщеря си.