Жената си отнесе грубости, защото била привърженик на управляващите
Бившият пиар на Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, намери начин да попадне в медийния обектив. Кърджилов нападна възрастна жена на "Орлов мост" на живо в ефира на NOVA, докато самият той се беше наредил в групичката протестиращи на кръстовището на булевардите "Цариградско шосе" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

"Първо те са нелегитимни, те нямат разрешение, аз също съм гражданка", възмущаваше се възрастната жена по повод блокадите из центъра на столицата, а в този миг Кърджилов се приближи с чаша за кафе, пълна с вода, и я лисна в лицето й.

Пенсионерката се защити с удар с бастуна, а Кърджилов беше задържан.Тогава Кърджилов, облечен в жълта жилетка, се разкрещя бясно, викна й "Марш оттук!" и лисна чашата си с кафе в лицето на жената, като се опита да й отнеме бастуна. Докато друг протестиращ го успокояваше, той продължи да вика към жената и дори я нарече "мърла".

Протестиращият пиар на Иванчева се издразни, че пенсионерката е привърженик на управляващите и не одобрява блокадата.

Петър Кърджилов арест
БГНЕС

След нападението самата пострадала с възмущение се обърна към медите: "Вижте лицата на протеста!"

Кърджилов е близък съратник на бившата кметица на "Младост" - Иванчева, която е осъдена на първа инстанция за получаване на подкуп. Той беше неин пиар  по време на мандата й, а след това продължи да се грижи за нейния имидж.

Петър Кърджилов арест
БГНЕС

Петър Кърджилов арест
БГНЕС

Кърджилов беше задържан от органите на реда на място и прибран в полицейския бус, а докато го отвеждаха, крещеше, че го боли от белезниците.

Според протестиращите жената обикаляла от един час и ги дразнела с обиди.

Петър Кърджилов арест
БГНЕС