/ „Биовет“
За новия си свръхмодерен завод в Пещера „Биовет“ избра система за енергиен мениджмънт на Schneider Electric.
 
Раздават храна на 2000 души от Пещера със средства от "Биовет"

Става дума за EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени възможности за отчитане, внедрена през 2019. Тя е специално създадена за осигуряване на качествено електрозахранване на съоръженията и непрекъснатост на работните процеси с критично значение.

Високотехнологичното решение на Schneider Electric осигурява максимална оперативна ефективност чрез мониторинг на електроенергийната мрежа в реално време. Високата степен на дигитализация и автоматизация в производството става все по-актуален процес в кризисната ситуация, свързана с COVID-19.

„Биовет“ АД дарява 250 000 лв. за хора в неравностойно положение в Пещера

Благодарение на най-ново поколение технологии и двете партниращи си компании продължават работа при строго съблюдаване на противоепидемичните мерки на правителството и оказват подкрепа на своите служители и местните общности в Пещера (където е заводът на „Биовет“ АД) и Пловдив (където се намира умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric).
 


От „Биовет“ отбелязват, че Schneider Electric е стабилен партньор на компанията, а продуктите на френския гигант покриват най-високите международни стандарти. Изразена е още и увереност в дългогодишния живот на доставеното електрическо оборудване, както и задоволство от възможностите за развитие на системите за електрозахранване и енергиен мениджмънт.

Новият завод на Домусчиеви ще дава работа на над 200 квалифицирани специалисти (СНИМКИ/ВИДЕО)

С днешна дата за всяко модерно производствено предприятие е стратегически важно вграждането на иновативни продукти, позволяващи да се мисли за прехода към дигитализация на системи и процеси. Именно такова решение е Системата за енергиен мониторинг EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени възможности за отчитане на Schneider Electric, внедрена във ферментационния завод в Пещера. 
 
Братя Домусчиеви дариха храни на 4000 семейства в нужда (ВИДЕО)

Системата повишава сигурността и безопасността на хората и активите оптимизира надеждността и непрекъсваемостта на захранването, подобрява на ефективността на процесите и постоянно следи за качеството и потреблението на енергия, както и за съответствие с изискванията.