Шеф под прикритие
Шеф под прикритие / NOVA
Продуцентският екип на предаването „Шеф под прикритие“ и ръководители на национално представителните работодателски организации – Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, се срещнаха по повод старта на втория сезон на документалното риалити тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

В срещата участваха и изпълнителният председател на Българската стопанска камара Божидар Данев, Силва Зурлева - член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп и продуцентът на предаването Явор Попов.

От името на българските работодатели Божидар Данев благодари на NOVA и на и продуцентите „Супернова медия“ за това, че правят възможно представянето на добрите мениджърски практики, „човешкия“ образ на висшия мениджмънт, готовността му да види „от първо лице“ потенциалните проблеми и да ги отстрани, желанието му да работи ефективно, с грижа за работниците и с отговорност към клиентите. „Няма друго такова предаване в българския телевизионен ефир, затова благодарим на NOVA за смелостта да бъде първата медия, отдаваща заслужено уважение към хората, поели риска да откриват и поддържат работни места, да създават брутен продукт и да бъдат полезни за развитието на българската икономика и общество“, каза той.

„Шеф под прикритие“ е част от цялостната политика на NOVA да бъде една наистина социално отговорна медия. Щастливи сме, че можем чрез това предаване да покажем положителните примери и да насочим вниманието към хората, които създават блага за обществото“, сподели на срещата Силва Зурлева.

„Скъпи участници, ние ви наричаме „герои“. Най-голямата ни благодарност към вас е, че ни позволихте да влезем в живота ви. Когато се видяхме за първи път, ви казахме, че ще работите пет дни по 8 часа и накрая ще сте ни благодарни - и така се случи. Вие не само работихте рамо до рамо със своите служители, но и отворихте сърцата си, за което сме ви много благодарни“. С тези думи продуцентът на предаването Явор Попов се обърна към участниците в предишния и в новия сезон на документалното риалити и им благодари за доверието и смелостта да приемат това предизвикателство.

Вторият сезон на „Шеф под прикритие“ стартира на 26 януари вечерта и ще се излъчва всеки петък от 21.00 ч. по NOVA.