/ Община Видин
Момичетата от отбора по волейбол във възрастова група VI-VIII клас, които са възпитанички на Профилираната природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I” ще участват в Световните ученически игри, които ще се проведат в град Пореч, Република Хърватска, от 29 март до 7 април.

Наградиха участниците в ХХII-ия екоконкурс във Видин

По този повод те се срещнаха с кмета на Видин Огнян Ценков. „Убеден съм, че заминавате за това състезание добре подготвени и с желание за победа. Сигурен съм във вашия успех и че ще се върнете с призове от турнира”, каза кметът.

Той пожела на състезателките да продължават все така да отстояват с чест името на тяхната любима гимназия и на нашия хубав град Видин.

Община Видин

На срещата присъстваха директорът на ППМГ „Екзарх Антим I” Румяна Петрова, председателят на Училищното настоятелство Лиляна Цанова, заместник-председателят на Волейболен клуб „Бдин-Вида“ Снежана Гечева и треньорът Красимира Георгиева.

За официален водач на българската делегация в Хърватска на Световните ученически игри бе определен от Българската асоциация на спорта за учащи Росен Ракаджиев, учител в гимназията.

Спортистите подариха на кмета знаме с логото и цветовете на ППМГ „Екзарх Антим I”. Община Видин подпомогна участието на отбора, като осигури спортните екипи на волейболистките.
Община Видин