Успехи за врачанските стрелци
Успехи за врачанските стрелци / netinfo
Сребърен медал в дисциплината 50 метра стрелба с пушка от положение легнал спечели състезателят от врачанския стрелкови клуб “Ботев” Анатоли Вътовски на Държавното първенство по стрелба. Той завърши с 573 точки. В надпреварата при жените участва Виктория Иванчева, която завоюва бронзов медал с 589 точки. Състезанието се провежда на стрелбището в Панчарево и ще приключи на 1 октомври=

4-ма представители от тенис-клуб Враца ще участват в състезание на 30 септември в Лом. Това е последният отборен турнир по тенис на маса преди финалите в Северозападна лига. В турнира ще участват отборите на Враца, Бутан, Артанес – Лом, Върджис- Лом, Бдинци – Видин, Монтана, Берковица и Бойчиновци. Врачани заемат 4 място във временното класиране.

Отборът на Общински футболен клуб “ Ботев ще гостува на Академик – Свищов в пореден мач от първенството в Северозападната “В” аматьорска футболна група. Противниците на врачани заемат девето място с 13 точки. Отборът на Ботев продължава да е водач във временното класиране с актив от 22 точки. .