Мерибойсбенд
Мерибойсбенд / Община Враца
 Първи фестивал  „Музика в пещерата“ ще се проведе от 6 до 8 септември в пещера „Леденика“ сред величествената и атрактивна природа на Врачанския балкан.
 
За три дни „Музика в пещерата“ ще предложи участници в разнообразни музикални жанрове, които в допълнение с удивителната природна гледка ще допринесат за създаването на невероятна атмосфера. Впечатляващата програмата на първото издание ще обедини различни стилове от класически,  акустични поп, рок, джаз и фолклорни изпълнения.

Партньори в организацията на фестивала са Сдружение „Аз обичам Враца“ и Симфониета-Враца.
 
Специални гости в програмата на „Музика в пещерата“ 2019-та са едни от най-популярните и обичани музиканти: цигуларят Хари Ешкенази, Фолклорен квартет „Абагар“, група „Мери бойс бенд“ в ексклузивен акустичен формат, камерен оркестър „Drop Down Community“, Васил Петров, Маестро Максим Ешкенази, Симфониета–Враца с диригент Христо Павлов и гост-солисти.
 
Билетите за първото издание на фестивала „Музика в пещерата“ ще бъдат в продажба на 19-ти август /понеделник/ на касата в градския билетен център до х-л „Хемус“. За резервации и организирани посещения, тел: 0896 718303. Подробна информация за програмата и участниците в
 
събитието: https://www.facebook.com/events/461394171084935/