Поканата
Поканата / ПП ГЕРБ Враца
Представяне и награждаване на участниците в Конкурс за мултимедиен продукт на тема: „Свята и чиста Република” организира днес ПП ГЕРБ във Враца. награждаването ще е от 17 часа, в залата на Община – Враца. Инициативата, свързана с героичната история на България, се провежда за трета поредна година. През 2017 г., началото се постави с конкурс, посветен на 144 години от гибелта на Апостола на свободата. Миналогодишното издание на конкурса бе посветено на 140 години от Освобождението на България. Тази година с инициативата отбелязваме 280 години от рождението на Св. Софроний епископ Врачански.

Победителите в трите категории на конкурса - презентация, клип и е-постер ще бъдат определени от тричленно жури с председател Георги Ганецовски – директор на Регионален исторически музей – Враца, Силвия Врачовска – директор на РБ „Христо Ботев” – Враца и Албена Цекова – учител по информатика и ИТ.

Авторите на отличените разработки ще получат предметни награди. „Всички жители на Враца могат да присъстват при представянето на мултимедийните продукти и награждаването на победителите“, канят организаторите.