Обучават членовете на СИК
Обучават членовете на СИК / Дарик Враца-архив

Централната избирателна комисия е взела протоколно решение, относно провеждането на обучения на Районните избирателни комисии на територията на страната за изборите за народни представители на 5 Октомври 2014 г.

Съгласно утвърдения график, работната среща - обучение за Област Враца е насрочена  за  17.09.2014 г. /сряда/ от 14:00 часа, с  място на провеждане -Заседателна зала на Областна администрация-Враца, ет.6, бул. Демокрация 1, гр. Враца.  За Област Враца определени да присъстват са членовете на ЦИК Иванка Грозева и Ивайло Ивков.

За участие в работната среща - обучение са поканени  членовете на  РИК-Враца, членовете на екипа  за ОТП на Избори НС-2014 от Областна администрация-Враца,  Ръководителите на екипите за  ОТП на Избори-НС 2014 от Общинските администрации на територията на Област Враца, представител  Окръжна прокуратура-Враца, представител на ОД МВР-Враца, представител на ТЗ „НС - ДАНС - Враца , началника на ОУ „ПБЗН“- Враца, Ръководителя на ТЗ „ГРАО“ при МРР-Враца и Директора на „Информационно обслужване“ АД , клон -Враца.